7 valgbrochurer, der gjorde indtryk

Person, der stemmer ved et valg

Valget er ensbetydende med heftige debatter, kampagner og en samling politiske foldere, der forsøger at fange vælgernes opmærksomhed. At skabe en effektiv kampagne Brochurer handler om at få det rigtige design - for at hjælpe med at fange vælgernes opmærksomhed.

Vi har samlet nogle af de mest effektive eksempler på politiske kampagnefoldere, vi har set på nettet. Valgbrochurer hjemmeside. Alle foldere, der er inkluderet her, er ikke en godkendelse fra Solopress af de politikere, partier eller meninger, de promoverer.

 

1. Konservative

Hvornår? Valg til Europa-Parlamentet 2019

Udgivet af Labour Party i 2013 - denne folder blev uddelt i Oxford East.

Konservativ folder
Til valget til Europa-Parlamentet producerede de konservative et godt eksempel på, hvordan man balancerer overskrifter, tekst, billeder og grafiske elementer.

Folderens design er mere effektivt end Tories' faktiske resultater ved dette valg. Men på trods af dette gør den et meget godt stykke arbejde med at nedbrydning af vigtig information til scanningslæseren og beskriver de politikker, der (denne gang) ikke lykkedes ved stemmeurnerne.

Selv om den måske ikke har den samme visuelle effekt som nogle af de andre på denne liste, er brugen af Forskellige skriftstørrelser hjælper for at holde læseren beskæftiget med den store mængde tekst.

Der er en fin brug af gult i hjørnet, når en vigtig statistik fremhæves - et modigt valg, der bryder med det traditionelle konservative farveskema. De har også inkluderet et billede af partileder og premierminister Teresa May for at give deres kampagne lidt vægt.

 

2. Arbejde

Hvornår? Folketingsvalget 2017

Labour-folder
Dette er en glimrende skabelon til Labours kandidater med en fremtrædende rød farve og et effektivt portrætbillede, der sætter navn på et ansigt.

Målet med denne valgfolder er klart, med datoer, navne og stemmeoplysninger tydeligt markeret med en ekstra CTA.

Selv om teksten måske er lidt for ordrig nogle steder, giver den effektivt de oplysninger, en vælger har brug for, når han skal beslutte, hvem han vil stemme på.

Mens brugen af fed tekst i visse dele er effektiv til at sikre, at vigtige pointer vises tydeligt.

 

3. SNP

Hvornår? Folketingsvalget 2017

SNP-folder
Stærkt, slående og enkelt. SNP har valgt et minimalistisk design med få detaljer, men som siger Alt, hvad vælgerne har brug for at kende til deres vigtigste valgkampsløfte.

Designekspert og professor i kreative industrier, Phil Cleaver, forklarer, hvor vigtigt det er at have et klart budskab. Oprettelse af en folder.

Han siger: "Vælgerne bør have en klar fornemmelse af, hvem de stemmer på, og hvilken politik de ønsker skal træde i kraft.

"At tilpasse dit politiske budskab til passende visuel kommunikation er med til at styrke troværdigheden af dine påstande i dit kampagnemateriale."

SNP har en tilgang til branding, der ikke kun omfatter deres lands og NHS' farver, men også tydeligt angiver Formålet med deres folder og hvad de står for som parti.

4. Plaid Cymru

Hvornår? Folketingsvalget 2017

Plaid Cymru-folder
Et unikt bidrag, fordi det er det eneste, der har to sprog på en enkelt folder. Plaid Cymru har taget hensyn til den del af vælgerne, der taler walisisk.

Sideløbende med dette har de også givet information på engelsk, som dækker hele deres vælgerbase.

Politiske partier er nødt til at gå i dialog med offentligheden, når de overvejer Sådan skriver du en valgfolder. Plaid Cymru har gjort dette ved at Tilføjelse af walisisk tekst og fokusere på en del af deres støttebase, som måske er blevet forsømt tidligere.

Dette fokus på at gøre kommunikationen klar er effektivt, som Radim Malinic, Creative Director hos Brand Nu, udtrykker det.

"Vi køber kun politikernes budskaber, når vi kan forstå deres fortælling. De er nødt til at udtrykke det og fortælle en historie, der begejstrer folk."

 

5. Arbejde

Hvornår? Save Our Royal Mail-kampagne, 2013

Red vores Royal Mail-folder

Labour udgav dette landskab A5-folder i 2013, og selv om kampagnen i sidste ende ikke lykkedes, har folderen efterladt et varigt indtryk.

Folderen viser tydeligt URL'en til kampagnens hjemmeside, som fungerer som den vigtigste CTA for dem, der ønsker at lære mere om kampagnen.

Mest imponerende er måske den inkludering af links til sociale medier til deres Facebook- og Twitter-sider. Det er afgørende for, at politiske partier kan få støtte på græsrodsniveau, som Phil Cleaver siger.

"Det er vigtigt at optimere markedsføringen til nettet for at opnå relevans. Platforme som Facebook og Instagram er ved at blive vigtige platforme for annoncering, især blandt yngre vælgere."

Ved at have indgange til at få mere information og fremme vælgernes engagement kan folk få opdateringer om privatiseringen af Royal Mail.

Læs mere fra Phil Cleaver på vores Politics Rebranded-side.

 

6. Grøn

Hvornår? Valg til Rådet 2013

Vote Green valgflyer forside

Dette bidrag fra De Grønne er et fantastisk eksempel på, hvordan man skriver en valgfolder. Den formår at skabe en næsten perfekt balance mellem tekst og billeder - med et stærkt grafisk designlayout, der hjælper med at lokke vælgeren til at læse mere.

Ligesom med den klare røde farve i Labour-folderen og den blå i den konservative flyer er brugen af grøn i deres branding en no-brainer.

Partiet har også afspejler deres overbevisninger ved at bruge 100% Genbrugte flyers og bruger miljøvenlig vegetabilsk blæk.

Igen handler det om at kende sit partis unikke salgsargumenter, opretholde brandkonsistens og lade vælgerne vide, at de kan stole på kandidaten.

 

7. Liberale Demokrater

Hvornår? Valg til Rådet 2013

Udgivet af UK Independence Party (UKIP) i 2013 - denne folder blev uddelt i Oxford West og Abingdon.

Liberaldemokraternes Cornwall-valgfolder på forsiden

Liberaldemokraterne har et genkendeligt farveskema, som er stærkt forbundet med deres parti. Dette DL-flyer bevæger sig lidt væk fra den og foretrækker en blå baggrund.

Men det imponerende ved dette bidrag er brugen af et grafisk element, som pauser fra teksttunge formater.

Der er også den nyttige tilføjelse af en perforeret kant, som nemt giver adressen på partiets hovedkvarter - perfekt til alle, der ønsker at lære mere om deres politikker og aktiviteter.

Lib Dems har gjort det nemt for folk at interagere aktivt med partiet, hvilket er med til at skabe opbakning fra vælgerne.

Leder du efter valgbrochurer? Udforsk vores Udskrivning af valg side for foldere med gratis levering næste dag.