Fonturi grozave pentru industria de sănătate și fitness

lela buttery a ales cele mai bune fonturi pentru industria de sănătate și fitness

Crearea brandingului pentru o sală de sport, o companie de suplimente sau o afacere similară?

Este posibil să aveți deja idei în minte pentru culori și pentru stilul general al designului, dar cum rămâne cu caracterele tipografice? Dacă sunteți în căutare de inspirație în alegerea fonturi pentru industria de sănătate și fitness, nu căutați mai departe.

Exemple de fonturi

Realist

Prezentat în acest exemplu de agenția germană de design WDV, acest font este ideal pentru utilizarea în reviste cu subiecte legate de sănătate și stil de viață. It's Bleib Gesund, sau "Stay Healthy" (Rămâi sănătos) este o revistă a AOK din sectorul asigurărilor de sănătate din Germania. Rotund, prietenos și simplu, este foarte ușor de citit fără a fi plictisitor.

fonturile pentru industria de sănătate și wellness sunt prezentate în acest exemplu din Germania

Meran

Factum Design din România a folosit acest font în designul ambalajului pentru Xalinat, un medicament utilizat pentru tratarea bolii Alzheimer. Distinct vizibil și memorabil, este un font cu mare personalitate. Atunci când este utilizat în industria sănătății și a fitness-ului, acest font transmite un sentiment de optimism și pare simplu și onest - exact ceea ce este necesar pentru un produs de această natură.

factum design a ales aceste cele mai bune fonturi pentru industria de sănătate și fitness

FF Cocon

Folosit de agenția de design californiană Truf pentru brandingul Lela Buttery, un consultant în domeniul alimentar și ecologic, acest tip de caractere este creativ și elegant. În același timp, nu este ornamentată sau complexă și încă pare proaspătă pentru a fi folosită în industria sănătății și a fitness-ului.

lela buttery a ales cele mai bune fonturi pentru industria de sănătate și fitness

Puncte de luat în considerare

Atunci când selectați cele mai potrivite fonturi pentru industria de sănătate și fitness, trebuie să țineți cont de câteva puncte cheie. În timp ce fiecare va avea un stil unic, în general, acestea ar trebui să fie îndrăznețe, curate și încrezătoare. Fonturile pentru sălile de sport și studiourile de fitness, în special, ar trebui să aibă un "pumn" sănătos și activ. Dacă vă străduiți să găsiți un font sau un branding pentru o afacere conexă, poate doriți să începeți prin a vă alinia vizual designul cu cele ale marilor branduri sportive sau de wellness - fără a le copia aspectul, bineînțeles.

Nu ezitați să folosiți culori îndrăznețe și să faceți o declarație, atâta timp cât aspectul general este curat. Nu uitați că industria sănătății și a fitness-ului se referă la progres personal și la bunăstare, așa că orice tip de caractere pe care le folosiți ar trebui să semnaleze "îmbunătățire". Un prim exemplu în acest sens este noua imagine de marcă și noul font pentru lanțul de wellness Fitness First. Acest aspect, care se regăsește aici pe cardurile de membru, a fost folosit în mod consecvent în tot ceea ce a fost marcat de companie, de la logo-urile decorative de pe pereți în fiecare unitate până la hainele de gimnastică achiziționate de membri.

primul tip de fitness și branding

Avantajul Solopress

Dacă proiectați materiale de branding și de marketing pentru o sală de sport, o companie de vitamine, un studio de aerobic sau altele similare, vă putem ajuta. Transmiteți acel sentiment de prospețime și motivație pe care l-ați dezvoltat perfect cu gama noastră largă de materiale tipărite, inclusiv cărți de vizită de lux cu trei straturi și pliante pliate ieftine.